“Mensen moeten zich vooral prettig voelen in een gebouw”

Ik ben een gepassioneerd professional op facilitair en huisvestingsgebied met jarenlange ervaring in het realiseren van gewenste service- en huisvestingsconcepten in nieuwe- en bestaande zorg- en onderwijsgebouwen. In mijn diverse werkzaamheden in het middelbaar beroepsonderwijs, GGz- en forensische zorg, zag ik dat iedere aan het onderwijs en de zorg gerelateerde discipline haar eigen specifieke wensen kent als het gaat om servicegraad, gebruikerswensen, licht en kleur. Een gebouw, en de daarin aangeboden diensten, moet daarop in kunnen spelen.

Veiligheid, efficiƫntie en duurzaamheid zijn daarbij zeer belangrijk. Daarnaast moeten studenten, patiƫnten, medewerkers en bezoekers zich prettig voelen in de omgeving die voor hen bestemd is en bij de diensten die daarin worden aangeboden.

Om dit te kunnen realiseren is het bouwen van bruggen tussen de verschillende betrokken disciplines en het in beweging brengen van mensen onmisbaar. Mede door mijn inhoudelijke deskundigheid, leidinggevende ervaring en pragmatische aanpak wordt een goed resultaat gerealiseerd.